divendres, 11 de maig del 2012

3ª Tri Sport

Benvinguts i benvingudes a la 3ª Triatló Lloret-Costa Brava que es durà a terme el dia 13 de maig a la platja de Fenals de Lloret de Mar.

La zona de boxes, l'arc d'arribada i la zona de lliurament de premis estan ubicades al Passeig Ferran Agulló just davant de la platja de Fenals.

La prova de natació es farà en aquesta mateixa platja. 

El circuit de bicicleta té una distància de 5km, per tant s'hauran de fer 4 voltes. Tot ben senyalitzat i conejat.

El circuit de la cursa a peu té una distància de 2,5km i s'hauran de fer 2 voltes. És un circuit mixte. Els primers 800mts del recorregut es fan al llarg del passeig marítim, en un marc incomparable: a la dreta la mar Mediterrània i a l'esquerra un bosc de pins. Una vegada s'arriba al final del passeig s'accedeix a una part del bosc de 200mts en pujada que ens comunica amb la següent zona del circuit ja asfaltada.

L'entrega de dorsal i de xip per als no federats es farà el dissabte 12 de maig de 16.30h a 18.30h a la carpa habilitada per tal efecte situada al Passeig Ferran Agulló, i el mateix dia de la prova de 7h a 8h.

La primera sortida es farà a les 9h i la segona a les 10h40.

Hi haurà a disposició dels participats la posibilitat de dutxar-se al Pavelló del Molí fins a les 15h. Més informació aquí.

Per tal de formalitzar la inscripció a la 3ª Triatló Lloret-Costa Brava us podeu dirigir a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló www.triatlo.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada